Πίνακας Ανακοινώσεων

Ερευνητικές Εργασίες και τις Βιωματικές Δράσεις (project)

 
Φωτογραφία Κώστας Κουγιουμτζής
Ερευνητικές Εργασίες και τις Βιωματικές Δράσεις (project)
από Κώστας Κουγιουμτζής - Σάββατο, 27 Σεπτέμβριος 2014, 11:12 πμ
 

Καλημέρα!

Στη διαδικτυακή πλατφόρμα επιμόρφωσης λειτουργούν δύο μαθήματα.

Το «μάθημα» PE14A01 είναι ένας χώρος συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων. Για να μπεις στο μάθημα πρέπει αφού πρώτα αποκτήσεις πρόσβαση στη διαδικτυακή πλατφόρμα να ενημερώσεις το προφίλ σου με το επώνυμο και το όνομά σου με ελληνικούς χαρακτήρες (βλ. συν. αρχείο για οδηγίες). Κάθε φορά που συνάδελφος δημοσιεύει κείμενο αποστέλλεται αυτόματα μετά από 30 λεπτά email προς όλους τους συμμετέχοντες στο φόρουμ (περ. 200 συνάδελφοι αυτή τη στιγμή). Θα ετοιμάσω οδηγίες ώστε να μπορούν να λαμβάνουν αυτόματα email μόνο όσοι επιθυμούν. Όποιος δεν επιθυμεί, θα μπορεί να παρακολουθεί τους διαλόγους στην ιστοσελίδα.

Στο άλλο «μάθημα» (PE14A02 Νομοθεσία & Βιβλιογραφία, κωδικός πρόσβασης nomos) ανέβασα υλικό σχετικό με τις Ερευνητικές Εργασίες και τις Βιωματικές Δράσεις (βλ. project). Επίσης άλλαξα την εμφάνιση του μαθήματος σε αλφαβητική για να μπορούμε να βρίσκουμε πιο γρήγορα.

Με βάση τα μηνύματα που λαμβάνω φαίνεται ότι η Διαδικτυακή Πλατφόρμα Επιμόρφωσης βοηθά τη συνεργασία, την ενημέρωση και την επικοινωνία μας.

Καλωσορίζοντας τον κ. Καραγεώργο ως υπεύθυνο Ομάδας Φυσικής Αγωγής (βλ. συν.) και τον κ. Τσουλιά  ως υπεύθυνο Kid´s Athletics (βλ. συν.) εύχομαι καλή δύναμη. Σε συνάντηση που είχαμε πριν λίγες μέρες συμφωνήσαμε να δημιουργηθούν ειδικοί χώροι στη Διαδικτυακή  Πλατφόρμα τόσο για την Ομάδα Φυσικής Αγωγής όσο και το Kid´s Athletics. Η γνώση είναι δύναμη και η ισχύς εν τη ενώσει.

Φιλικά

Κώστας Κουγιουμτζής